Vad är grejen med alla små mössor?

sticka-en-mossa

“Sticka något litet, gör något stort” eller “Sticka en, hjälp många”, så skriver företaget Innocent som är kända för sina humoristiska smoothies och juicer.

De vill med sin kampanj Den Stora Stickningen lyfta frågan kring ensamhet bland äldre och samla in pengar till Röda Korsets besöksverksamhet för äldre. De senaste undersökningarna visar att 70 procent på äldreboenden besväras av ensamhet.

De uppmanar alla trevliga människor att sticka pyttesmå mössor till deras smoothie-flaskor. Mössorna kommer ut i butik under februari nästa år. För varje såld smoothie med mössa skänker Innocent 2 kronor till Röda Korsets besöksverksamhet för äldre.

Vill du vara med? På deras kampanjsida Den Stora Stickningen finns massor av inspiration och mönster för både nybörjare och experter. Skicka in din mössa senast 4 december 2015. Dags att börja sticka!

category:

Added value,Beverage,Concept,Food

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *