Our/Vodka

Our/Vodka är ett nytt koncept från Pernod Ricard och The Absolut Company, som ska bli Sveriges nästa vodkaexport.

Konceptet bygger på att producera en global vodka med lokal förankring. I elva städer över hela USA, Europa och Australien kommer det öppnas mikro-destillerier. Alla utgår från samma recept men kommer att använda lokala ingredienser för kryddning och karaktär.

Jag gillar idén som bygger på att man valt att samarbeta med lokala producenter i varje land/stad. Genom detta borde det bli mindre transporter samtidigt som det ger produkten personlighet. Tyvärr finns inte vår egen Our/Vodka än men för den som reser kan har turen med sig.

ourvodka

Design: Great Works

category:

Added value,Beverage,Concept,Graphic design,Sustainability

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *