Living Proof- No Frizz

Living Proof är leverantörer av de populära hårprodukterna ‘No Frizz’. De har kommit med en ny förpackningsserie av sina produkter, som är helt underbar. Formerna och dess grafiska enkelhet säger allt. Jag gillar verkligen hur de lekt med flaskornas former och de olika öppningsanordningarna. Loggan ‘No Frizz’ säger också mycket om själva produkten. Underbart!

Före
no_frizz_before1
Efter

no_frizz_after

category:

Before & After,Cosmetics,Graphic design

4 Responses

  1. Visst är de! Dessvärre tror jag inte de kommit till Sverige än. Närmaste affär ligger i Storbritannien och Frankrike. Tror de kan gå att beställa på nätet. Gå in här: livingproof.com/whereToFindUs.php
    Lycka till 🙂

  2. Visst är de! Dessvärre tror jag inte de kommit till Sverige än. Närmaste affär ligger i Storbritannien och Frankrike. Tror de kan gå att beställa på nätet. Gå in här: livingproof.com/whereToFindUs.php
    Lycka till 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *