Tips 👉 PP-film & Walk the talk

Det hÀnder mycket i maj! HÀr kommer tvÄ tips:

Den andra maj, imorgon anordnar Svensk PlastÄtervinning i samarbete med FTI ett live-event under efm med fokus pÄ flexibla PP-filmer. Eventet Àr i Sthlm men kan Àven ses via lÀnk. AnmÀl dig hÀr.

PP-film anvĂ€nds i en stor utstrĂ€ckning inom livsmedel och det börjar komma fler bra mono-alternativ pĂ„ marknaden. Tills nyligen har det inte funnits en eftermarknad för den sorterade konsumentplasten i Europa – Varför? Mer om detta och möjligheterna framĂ„t fĂ„r vi höra imorgon. Hoppas vi ses dĂ€r 👋

Walk the Talk Àr en förelÀsningsserie som anordnas av Orkla och fokuserar pÄ förÀndring, trender och utmaningar inom livsmedels- och dagligvarubranschen. Seminarierna Àr till för dig som bÄde vill fÄ en första insikt i ett Àmne och för dig som vill fördjupa dig.

Den 10 maj, kl 14:30-15:15 Ă€r jag en av deltagarna som pratar om just framtidens cirkulĂ€ra material tillsammans med bla. Elna Hallgard, Development Manager Innovations Orkla Foods Sverige. LĂ€s mer om eventet och anmĂ€l dig hĂ€r. Hoppas du lyssnar in 🎧

category:

Tips

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *