Tillbaka igen! Bebisbubbla & nya kryddförpackningar

Hoppas du haft en fantastisk sommar och laddat batterierna inför höstens aktiviteter!

Nu är jag tillbaka igen efter en härlig sommar och den välkända bebisbubblan! Detta året kommer bli något annorlunda då jag numera är mamma på heltid. Jag har också flyttat från Malmö tillbaka till Stockholm.

Jag inleder hösten med Santa Marias nya smarta lock till deras kryddförpackningar! Har du sett dom?


Det nya smarta locket har en klisteretikett på ovansidan av locket. På så sätt kan du lättare hitta din favoritkrydda om du förvarar dom stående i kökslådan.


Med det nya teskedsmåttet (tsk) inbyggt i locket kan du nu dosera korrekt mängd direkt med hjälp av förpackningen!


Det nya locket har en snäppfunktion vilket gör att du kan öppna förpackningen med endast en hand. (Du måste fortfarande använda två händer vid första användningstillfället för att ta bort skyddsoblatet).

Dom nya förpackningarna/locken känns modernare i sin design. Jag älskar det smarta inbyggda teskedsmåttet i locket! Dock är hålet numera större vilket kräver att användaren faktiskt använder locket för att inte dosera för mycket i maten.

Vad tycker du om det nya smarta locket?

Källa: Santa Maria

category:

Added value,Food,Innovation,Personal

2 Responses

  1. Ok för teskedsmåttet. Har dock en del svårigheter med dosering genom hålen. Men man lär sig med tiden. Tycks som om Santa Maria tänkt till. Blir säkert vidareytveckling när konsumenterna tyckt till.

  2. Ok för teskedsmåttet. Har dock en del svårigheter med dosering genom hålen. Men man lär sig med tiden. Tycks som om Santa Maria tänkt till. Blir säkert vidareytveckling när konsumenterna tyckt till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *