Stora Enso – re:create packaging

Årets brief av den internationella designtävlingen re:create packaging som arrangeras av Stora Enso är Recreate kids’ food packaging. Den 17 maj koras vinnarna i Madrid!

Designtävlingen re:create packaging utmanar studenter och yrkesverksamma designers att ta fram nya förpackningslösningar utifrån förnybart material. Årets uppgift är att skapa innovativa matförpackningar som är roligare och mer tilltalande för barn. För att se alla kreativa bidrag tryck här.

I semifinalen finner vi två studenter från Nackademin; Oskar Hilario och Simon Essnert med sitt bidrag Animeals, ett förpackningskoncept med syftet att motivera barn att äta sundare, har de tagit sig till semifinal. Stort grattis till en plats i semifinalen och lycka till!

Är förpackningsdesign/-utveckling något du vill lära dig mer om? Glöm inte att ansöka till Nackademin innan den 27 april!

category:

Added value,Concept,Food,Graphic design

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *