Brekeriets stilfulla flasketiketter

Hoppas du haft en Glad Påsk i gott sällskap!

Trenden med mikrobryggerier håller i sig och spontanjäst öl är en nisch som växer i popularitet. Spontanjäst öl är en lång process i många steg och betyder att man inte tillför någon jäst, utan de naturliga mikroorganismerna i luften sätter igång processen.

Mikrobryggeriet Brekeriet är det enda bryggeriet i Sverige som tillverkar denna typ av öl. Bryggeriet startades och drivs av min fd kollega Christian och hans två bröder.

Jag gillar inte bara ölen utan också dom stilfulla etiketterna som ligger helt rätt i tiden! Vill du läsa mer om Brekeriets resa och vad dom har på gång, besök deras webbsida eller följ dom på Facebook, Instagram eller Twitter.

category:

Beverage,Food,Graphic design

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *