BOB Squeezy i ny kostym

Jag vill stolt presentera våra nya Squeezy som fått en ny kostym och nyttigare innehåll – mer bär och mindre socker!
Flaskorna är resultatet av ett tätt samarbete mellan vår marknadsavdelning, produkt- och förpackningsutvecklare, vår fabrik i Tollarp, förpackningsleverantörer, byrån KVD Studio och Silver.

Vad är det som är nytt?
Flaska har numera stödytor (plana ytor) på båda sidorna utav flaskan. Stödytornas funktion är att minska stopp på linjen i fabriken. Utan de plana stödytorna kilar flaskorna lätt ihop vid sk. köande på linjen.

Etikettfönstret är inflyttat för att kunna jämna ut det vakuumet/insuget som bildas när sylten/marmeladen svalnar (tryck inuti i flaskan). Etiketten har också fått ett nytt modernare uttryck där vi nu även kan förmedla vårt budskap på flaskans röda eller gula hatt. Det ligger fler uppdateringar i plan vad gäller flaska och hatt så håll utkik i din butik framöver!

Detta har för mig personligen varit ett otroligt utvecklande och kul projekt där kommunikation har varit avgörande för ett lyckat resultat. Det är viktigt att ha insikter på plats och att göra konsumenttester längs resans gång för att stämma av att design och funktion är vad konsumenterna förväntar sig och vill ha.

Vill du läsa mer om BOB Squeezy tryck här.

category:

Before & After,Food,Personal

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *