Livsmedelsförpackningar i Fokus

I torsdags var det äntligen dags för heldagskonferensen av Livsmedelsförpackningar i Fokus. Vi var 240 st experter inom värdekedjan av förpackad mat på plats i Stockholm. Det var en jämn fördelning av varumärkesägare, förpackningstillverkare, materialproducenter, byråer, forskare och mellan kvinnor & män!

Jag fick äran och föreläsa om trender med fokus på 2.5 miljarder Millennials och våra val av produkter och förpackningar. Visste du att Millennials är den största generationen idag?!

Några av talarna som jag lyssnade på var Karin Bodin – VD Polargruppen, Helén Williams – Karlstads Universitet, Erik Lindroth – Tetra Pak, Ann Freudenthal – Arla Foods, Lisa Säwfenberg – Axfood och John Schoolcraft – Oatly.

Det jag tar med mig är att vi (livsmedelsbranschen) står inför många utmaningar vad gäller matsvinn, kommunikation och den digitala framtiden. För att lyckas måste vi samverka och hjälpas åt!

Tack alla ni som kom och lyssnade på mig och mina branschkollegor! 🙂

category:

Personal,Tips

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *