Projekt – Paulúns Supermix

pauluns_supermix

Som förpackningsutvecklare på Orkla Foods Sverige är detta ett av mina större projekt som lanserades nu vecka 7. De flesta projekt har vanligtvis en utvecklingsperiod mellan 1-2 år beroende på vilken typ av investering och utveckling som krävs.

Supermix kommer i tre smaker och produceras i vår fabrik i Örebro. Alla tre smaker har samma förpackningslösning. Primärförpackningen består av en påse med svetsade hörn för att ge påsen ökad stabilitet. Vi har även valt att förse påsen med en zip för smidig återförslutning. Sekundärförpackningen består av ett funktionellt WA-ark i wellpapp. På sekundärlådan har vi valt att skriva “Ställ mig bland ris & matgryner”. Ett enkelt och smart sätt att hjälpa butikspersonalen att placera produkterna rätt.

Jag kan verkligen rekommendera dessa tre produkter. Ett enklare sätt att äta nyttigt och gott finns inte. Det är bara att koka upp vatten med lite salt och rapsolja, lägg i Paulúns Supermix och låt småkoka i 20 minuter.

Vad tycker du om Paulúns Supermix?

category:

Food,Personal,Tips

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *