Unik julrosett från Coca-Cola

coke-ribbon

Coca-Cola har lyckats med ännu en marknadskampanj. De har utvecklat en unik etikett som på några sekunder förvandlas till en rosett.

Enligt Coca-Colas innovationschef har det varit en utmaning rent produktionstekniskt att få till rosetten då etiketten som består av tre lager måste fungera på befintliga produktionslinjer som producerar i höga hastigheter.

En kul och imponerade utmaning som verkligen sätter förpackningen i centrum. Coca-Cola har ännu inte lyckats slå den svenska julmust-traditionen men vi får se hur det går i år med den nya etiketten. Jag ska själv gå ut och leta rätt på min egna rosett 🙂

Ha en fortsatt skön tredje advent.

category:

Added value,Concept,Food,Innovation

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *