Från sydostasien till Orkla Foods Sverige

Att få chansen att resa runt i sydostasien under ett par månader har varit en fantastisk reseupplevelse för mig och min bror.

Att se förpackningar och hur de bemöts i andra kulturer är alltid lika spännande och inspirerande. Många av de förpackningar jag såg var antingen transparenta, hade fönster eller bilder på dess innehåll, vilket underlättade mycket för oss turister. Här kommer ett par bilder från resan, se fler på Facebook.

Nästa vecka börjar jag min nya anställning som förpackningsutvecklare på Orkla Foods Sverige, tidigare Procordia, i Eslöv. Jag ser fram emot en mycket spännande och utvecklande tid på Orkla Foods.

asien

category:

Personal

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *