Vill du studera förpackningsdesign?

Många av er som kontaktar mig är nyfikna på vilken utbildning jag har gått. Därför tänkte jag att det kan vara en bra idé att presentera de fyra svenska utbildningarna jag känner till och rekommenderar.

De tre första skolorna är sk. Yrkeshögskolor. Under utbildningsperioden finns det möjligheter att knyta jobbkontakter genom praktikperioder, sk. LIA (Lärande i arbete). Alla tre utbildningarna passar dig som är intresserad av förpackningsdesign och önskar jobb efter utbildningen.

Själv hade jag två mycket lärorika, roliga och intensiva år på Nackademin. Jag är mycket nöjd med utbildningen och rekommenderar den varmt. Vad jag har hört är Broby Grafiska även den en mycket bra utbildning och har ett gott ryckte inom förpackningsbranschen.

Om du är intresserad av att söka rekommenderar jag dig att besöka skolorna under öppet hus.

Lycka till!

category:

Tips

14 Responses

  1. Du har missat den treåriga grafisk design utbildningen på Mittuniversitetet i Sundsvall som inriktar sig mot förpackningsdesign. De har även en tvåårig masterutbildning nu, endast en av tre i världen med förpackningen i fokus!

  2. Du har missat den treåriga grafisk design utbildningen på Mittuniversitetet i Sundsvall som inriktar sig mot förpackningsdesign. De har även en tvåårig masterutbildning nu, endast en av tre i världen med förpackningen i fokus!

  3. Tusen tack för bra tips! Jag sitter och hoppasp å att jag kommer in på yhutbildningen förpackningstekniker i Eslöv som startar till hösten.

  4. Tusen tack för bra tips! Jag sitter och hoppasp å att jag kommer in på yhutbildningen förpackningstekniker i Eslöv som startar till hösten.

  5. Den jag läste på BrobyGrafiska 2005-2008 var på tre år. Då kallades den visserligen för KY (Kvalicerad Yrkesutbildning). Men man kunde välja om man ville ha inriktningen produktion eller marknadsföring.

  6. Den jag läste på BrobyGrafiska 2005-2008 var på tre år. Då kallades den visserligen för KY (Kvalicerad Yrkesutbildning). Men man kunde välja om man ville ha inriktningen produktion eller marknadsföring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *