Förpackningskonstruktör på SCA

Imorgon börjar jag min efterlängtade anställning på SCA Packaging i Järfälla – som förpackningskonstruktör. Det ska bli lärorikt att få använda mitt förpackningskunnande på professionell nivå och jobba heltid med det jag brinner för.

SCA är det Europas näst största förpackningsföretag. De erbjuder sina kunder allt ifrån skräddarsydda förpackningslösningar till hela servicekoncept. Jag har sannerligen en mycket spännande och lärorik tid framför mig.

category:

Personal

6 Responses

  1. Hejsan! Mitt namn är Amanda & pluggar Förpackningsdesign på beobygrafiska. Jag snubbla in på detta inlägg då jag googlade förpackningskonstruktör då jag är sugen på att praktisera med det. Skulle gärna vilja veta lite mer om vart det är & vad man gör

  2. Hejsan! Mitt namn är Amanda & pluggar Förpackningsdesign på beobygrafiska. Jag snubbla in på detta inlägg då jag googlade förpackningskonstruktör då jag är sugen på att praktisera med det. Skulle gärna vilja veta lite mer om vart det är & vad man gör

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *