Föreläsning: Låt förpackningen sälja produkten

I början av november blev jag tillfrågad av Marknadsföreningen i Malmö om att hålla en inspirerande frukostföreläsning om förpackningsdesign.

Den 10 december pratade jag bland annat om förpackningens roll i vårt samhälle och hur den blir allt viktigare. Under föreläsningen pratade jag även om trender inom förpackningsdesign, och hur stor betydelse just design har för konsumenter.

Om ni inte hade möjlighet att närvara på föreläsningen, kan ni ladda ner presentationen här. De två filmklipp som presentationen innehöll kan ni hitta här:

Jag vill slutligen tacka alla (drygt 60 stycken) som kom för att lyssna på mig i Malmö och jag hoppas att ni blev fyllda med inspiration. Om ni har några frågor är ni alltid välkomna att kontakta mig.

category:

Personal,Tips

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *