Absolut Madness

Jag tycker alltid att det är kul att se olika förpackningsidéer från studenter. Som student har man oftast stor frihet som resulterar att man vågar ta ut svängarna och det är alltid lika inspirerande.

Alla har säkert sett flaskor ur Abslout Vodka-serien med olika teman. Denna idé om en Absolut Madness kommer från designern Daniel Brokstad. Han kommer ursprungligen från Norge men studerar just nu i Melbourne, Australien.

Jag tycker idén är jätterolig och älskar detaljerna på flaskan. Om man inte är galen innan tror jag man blir det efter man läst på flaskan, men det kanske är det som är poängen?

Gå in här för att se förslaget på Absolut Insanity.

absolut_madness

category:

Beverage,Graphic design

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *