Xocoa

Under min vistelse i Barcelona förra helgen besökte jag chokladbutiken Xocoa. Det är bokstavligt en godisbutik för en förpackningsälskare. Väggarna i affären är täckta av chokladkakor med underbara grafiska illustrationer. Förutom de inspirerande förpackningsdesignen så finns där choklad i alla möjliga smaker och former, bl.a. finns det en CD-skiva gjord av choklad.

Xocoa affärsidé föddes i Barcelona år 1897 och idag finns det hela 18 butiker i Spanien. All choklad är handgjord med en perfekt kombination av kvalité och original samt ett nytt koncept med tusen olika smaker och former. Det finns bl.a smaker som grönt te, wasabi, chili, ingefära och rosenblad.

Ett givet besök om du reser till Barcelona!

xocoa

category:

Food,Graphic design

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *