Lush

Jag har nu kommit hem efter en semester på 2 veckor och är nu taggad att få börja blogga igen!

Tidningen CAP&DESIGN har ett reportage i sin tidning som heter “Gör om mig”. I det senaste numret var uppgiften att göra om varumärket Lush. De som tillfrågades var designbyrån THIS WAY UP.

Lush har endast kosmetikaprodukter som är handgjorda, ej djurtestade och innehåller ekologiska råvaror. Jag använder själv produkter från Lush och jag är mycket nöjd. Men det känns som de förtjänar förpackningar som framhäver deras produkter och policy på ett bättre och mer aktuell sätt.

Jag tycker att THIS WAY UP har lyckats mycket bra med deras redesign. Vad tycker ni?

Före
lush_fore

Efter
lush_efter

category:

Before & After,Cosmetics

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *