Green Dream

Denna förpackningen är en av de finaste chokladförpackningen jag sett på länge. Jag fastnade direkt för den något annorlunda konstruktion och det underbara lövet på framsidan där det står ‘72% cocoa’. Ett självklart köp för den förpackningsnörd jag är.

Det finns ett antal smaker av Green Dream. Den jag köpte heter Dark Chocolate & Blueberry. Den innehåller både vitamin C och antioxidanter, och den är dessutom Fairtrade certifierad. Det är ingen stor chokladkaka utan väger endast 55g men storlek är inte allt. Smaken är himmelsk med väl synliga blåbär i chokladen.

Företaget som ligger bakom idén heter Klingele Chocolade och ligger i Belgien. De som ligger bakom den grafiska idén är ännu oklart. Någon som vet?

blueberry

category:

Food,Graphic design

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *