Graze – naturlig leverans

Jag hittade denna idé på bloggen One Floor Up.

Graze som är ett engelsk företag, plockar ihop och leverera hälsosam mat direkt i brevlådan. Du som kund kan själv välja din diet som kan bestå av tex. nötter, frukt, frön och oliver. Du väljer sedan vilken/vilka dag/dagar du vill att den ska komma.

Själva förpackningen är komposterbar och skickas som vanligt brev istället för hemkörning. Allt kostar endast ca 36 kronor/gång. Tjänsten finns dock enbart i England.

Det är en ganska annorlunda idé men jag tror det skulle fungera i Sverige. Frågan är bara om man vill ha mat som har blivit hit-och-dit slängd i smutsig transportmiljö? Gäller i sådana fall att ha en rejäl och bra förpackning, men de verkar de ha tänkt på.

gaze

category:

Concept,Food,Graphic design

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *